Ανακοίνωση Συλλόγου γονέων & κηδεμόνων

Ανακοίνωση Συλλόγου
20.12.13
electionsΑγαπητοί γονείς, με την ευκαιρία της διακοπής των μαθημάτων για τις γιορτές των Χριστουγέννων θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας για το έργο που έχουν δείξει έως τώρα και την αγάπη με την οποία έχουν περιβάλλει τα παιδιά μας. Στο σχολείο μας πνέει άνεμος ανανέωσης και η νέα δ/ντρια κ. Ουρανία Μπιτζιοπούλου όπως και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου προσφέρουν στα παιδιά μας εκτός από γνώσεις, ασφάλεια, αγάπη και ζεστασιά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ακόμη, χωρίς να τον ξεχωρίζουμε από τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, τον εκπαιδευτικό της νευραλγικής έκτης τάξης κ. Γεώργιο Σχοινά ο οποίος προετοιμάζει τους μαθητές του για τις δυσκολίες του γυμνασίου με σπάνιο παιδαγωγικό τρόπο και φροντίζει να τους συμφιλιώσει με τις νέες τεχνολογίες, επισημαίνοντάς τους συγχρόνως τους κινδύνους του διαδικτύου.
Η συνεργασία μας με τον νέο συντονιστή κ. Μ. Αλεξάκη είναι άψογη και η αγάπη του για την ελληνόγλωσση εκπαίδευση όπως και η βαθιά γνώση του αντικειμένου είναι εγγύηση ότι όλα τα προβλήματα θα λύνονται άμεσα.

Σας ενημερώνουμε ότι οι εκλογές για την σχολική χρονιά 2013-2014 θα γίνουν την Κυριακή 12.01.2014, ώρα 15:00 σε αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου.
Το πρόγραμμα της εκλογικής διαδικασίας έχει ως εξής:
15:00-15:10. Απαλλαγή του απερχόμενου Δ.Σ. κατόπιν απολογισμού.
15:10-15.20. Εκλογή τριμελούς εφορευτικής επιτροπής.
15:20-17:00. Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και τριμελούς εξελεγκτικής επιτροπής. Η παραμονή σας μέχρι ώρα 17:00 είναι προαιρετική, δηλ. μπορεί κάποιος να έρθει έως τη λήξη της διαδικασίας για να ψηφίσει.Σύμφωνα με το καταστατατικό δικαίωμα ψήφου όπως και υποψηφιότητας έχουν όλα τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου.Η συνδρομή για το τρέχων σχολικό έτος και δεδομένης της κρίσης ορίστηκε ως εξής:

  • Γονείς με ένα παιδί στο Σχολείο: 10 Ευρώ.
  • Γονείς με περισσότερα του ενός και έως πέντε παιδιά : 20  Ευρώ.

Η πληρωμή της συνδρομής δύναται να εξοφλείται και την ημέρα των εκλογών. Σας θυμίζουμε ακόμη ότι βάσει του καταστατικού οι υποψηφιότητες των συνδυασμών για την εκλογή του νέου Δ.Σ. υποβάλλονται στον Γραμματέα του απερχόμενου Δ.Σ. κ. Kων/νο Στρατιδάκη (τηλ. επικοινωνίας:015736782453, 0202-51553189) μέχρι και τρείς ημέρες πριν τις εκλογές.
Ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος                                                             Ο Γραμματέας

Γεώργιος Μάμμος                                                  Κων/νος Στρατιδάκης

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

avatar
Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο Βούπερταλ

No comments

Leave a Reply


8 − = 4