Ανακοίνωση Συλλόγου

Ανακοίνωση Συλλόγου                           08.02.14

xaxaxaxaΑγαπητοί γονείς , σε περίπτωση που επιθυμείτε να παρακολουθήσουν τα παιδιά σας τα μαθήματα αγγλικών που θα γίνονται στο σχολείο μας τα Σαββατοκύριακα σε ολιγομελή τμήματα παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το μέλος του συλλόγου μας κ. Ειρήνη Καλπακτσή στο τηλ. 015736782451 και 0202-51553189.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον γονέα και εξαίρετο μηχανικό αυτοκινήτων κ. Μπάμπη Κυραΐλίδη (τηλ. 0173-2519911), ο οποίος έβαψε την αίθουσα του νηπιαγωγείου δωρεάν, αφιερώνοντας για το σκοπό αυτό ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο το οποίο θα μπορούσε να το περάσει με την οικογένειά του, χωρίς μάλιστα να έχει δικό του παιδί στα νήπια. Ο κ. Κυραΐλίδης με τη βοήθεια της εθελόντριας μητέρας κ. Βικτωρίας Τσακίρη έκαναν εξαίρετη δουλειά και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε δημόσια για την προσφορά τους.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι ….άνθρωπος ο οποίος κατοικεί σε γειτονικό κτίριο με το σχολείο φωτογραφίζει τα αυτοκίνητά μας όταν παρκάρουμε στο σχολείο, στέλνει τις φωτό στον δήμο και μας καταλογίζονται πρόστιμα. Πολλές φορές αυτά δεν είναι απαραίτητο να πληρωθούν και όταν λαμβάνετε πρόστιμα να επικοινωνείτε αμέσως μαζί μας.

Ο Πρόεδρος                               Ο Γραμματέας

Γεώργιος Μάμμος                    Κωνσταντίνος Στρατιδάκης

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

avatar
Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο Βούπερταλ

No comments

Leave a Reply


2 + 8 =