Οι μαθητές γράφουν τις εντυπώσεις τους από την εκδρομή στο Ketteler Hof

DSCI1485 (Αντιγραφή)Χθες  πήγαμε στο ketteler Hof  το οποίο είναι σαν  μια μεγάλη παιδική  χαρά με παιχνίδια  και ζώα.
Το  ketteler Hof βρίσκεται το μισό στο δάσος και το άλλο μισό στην πεδιάδα. Πρώτα  πήραμε ένα καροτσάκι για να βάλουμε τις τσάντες μας
Και μετά τρέξαμε στα τραμπολίνα ,στις νεροτσουλήθρες,στα καραβάκια και στα ζώα.
Μετά από όλα αυτά, θέλαμε να πάμε στο δάσος  στο οποίο υπήρχαν πολλά παιχνίδια και άλλες νεροτσουλήθρες, αλλά χαθήκαμε. Ευτυχώς που βρήκαμε ένα ευγενικό κορίτσι και μας είπε τον δρόμο.
Ύστερα που βρήκαμε τον δρόμο καθίσαμε να ξεκουραστούμε και να αγοράσουμε  ένα παγωτό. Μετά  πήγαμε με τον κύριο μας στις νεροτσουλήθρες και κάναμε κόντρες .
Στο τέλος  μαζέψαμε τα πράγματα μας και κουρασμένοι μπήκαμε στα λεωφορεία.
Περάσαμε πάρα μα πάρα πολύ ωραία και θα θέλαμε να ξανάπαμε !!!

Από τους μαθητές της ΣΤ? τάξης
                      Βασίλης  Τσάλλος
                                                                              Ηλέκτρα Ανθοπουλου
                                                                              Βασιλική Δημητριάδου  

Εκδρομή στο KETTELER HOF

Στις  3.06.2014 πήγαμε στο KΕTTELER HOF που είναι  στο  δάσος  στην περιοχή κοντά  στο  Bochum.  Το KETTELER HOF  είναι  ένας  παιδότοπος για  μικρούς  και  μεγάλους .

Στο  KETTELER HOF είχε πολλά παιχνίδια ,τραμπολίνα,
Νεροτσουλιθρες  ,βαρκούλες ,τσουλήθρες με χαλιά,
Παιχνίδια αναρρίχησης και πολλά διάφορα  ζώα όπως
Ελάφια ,παγώνια ,κατσίκες?
Στην αρχή πήγαμε στα τραμπολινα μετά στις βαρκούλες μετά στις απότομες Νεροτσουλιθρες έπειτα πήγαμε στις τσουλήθρες με τα χαλιά αργότερα πήγαμε στα ζώα κατόπιν διασχίσαμε όλο το KETTELER HOF.
Όταν διασχίσαμε όλο το πάρκο πήγαμε και πήραμε παγωτό ή κάτι για να φάμε και να πιούμε .Μόλις τελειώσαμε με το φαγητό ξαναγυρίσαμε στο παιχνίδι.
Στο τέλος βγάλαμε πολλές φωτογραφίες μέχρι που ήρθε η ώρα να φύγουμε . Θα θέλαμε να ξαναπάμε αν μας δοθεί η ευκαιρία!!!

Από Γρηγοριάδου Μαρία  και την Αρετή Ζάχου

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ KETTELER HOF
Στις 3 Ιουνίου 2014 πραγματοποιήθηκε εκδρομή στο Ketteler hof  από το ελληνικό δημοτικό σχολείο του Wuppertal .Εκεί περάσαμε πολύ ωραία γιατί είχε διάφορα παιχνίδια, ζώα και πολλά άλλα .Όταν κατεβήκαμε από το λεωφορείο και αντικρίσαμε έναν βάλτο ο οποίος είχε από πάνω του χόρτα και μερικά παιδιά νομίζοντας ότι είναι γρασίδι πήγαν να βουτήξουν μέσα αλλά άλλα παιδιά τους πρόλαβαν .Τελικά μπήκαμε μέσα και πήραμε ένα καρότσι για να βάλουμε τα πράγματά μας .Αργότερα   φάγαμε και πήγαμε να διασκεδάσουμε .Υπήρχαν  νεροτσουλήθρες ,πειρατικά πλοία ,καραβάκια , κούνιες ,πάρκα ,σπηλιές και πολλά άλλα .Μερικά παιδιά χάθηκαν μέσα στο πάρκο ενώ άλλα πήγαιναν  μαζί με τον κύριό τους στις νεροτσουλήθρες .Το Ketteler hof  ήταν φανταστικό . Τα πιο ωραία παιχνίδια ήταν τα πειρατικά πλοία και οι νεροτσουλήθρες .Βέβαια υπήρχαν και άλλα ωραία παιχνίδια .Τα περισσότερα παιδιά χτύπησαν αλλά δεν ήταν πολύ σοβαρά τα χτυπήματα .Περάσαμε καταπληκτικά και θα θέλαμε να ξαναπάμε ημερήσια εκεί !!!

Ελπινίκη-Βάγια Πόππη
ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΝΤΟΥΡΟΥ
Αναστασία-Δημητρούλα  Θωμα?ί?δου

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ Kettelerhof!

Στις 3 Ιουνίου 2014, πήγαμε εκδρομή στο παιδικό πάρκο Kettelerhof.Είχε πάρα πολλά διασκεδαστικά παιχνίδια όπως τραμπολίνα,νεροτσουλήθρες,ψεύτικα αλογάκια
που μπορείς να κάνεις ιππασία, βάρκες μέσα σε μια λίμνη με βρώμικο νερό,σπιτάκι που είχε όλα τα παραμύθια,βράχο αναρρίχησης και άλλα.
Επίσης είχε παγκάκια που καθόντουσαν τα άτομα!
Το kettelerhof είναι φτιαγμένο πάνω σε δάσος και το πάνω μέρος είχε ζωάκια,καφετέρια,μαγαζί με σουβενίρ και διάφορα άλλα παιχνίδια.Το μόνο που άξιζε στο
κάτω μέρος ήταν οι νεροτσουλίθρες και τις περισσότερες φορές ανεβαίναμε εκεί πέρα.
Στα παιχνίδια που ανεβήκαμε έγιναν…
1.Νεροτσουλίθρες στο κάτω μέρος: Μιλούσαμε με κάτι παιδία από την Ολλανδία,ένας Τούρκος έφτυνε από τις σκάλες και όταν έφτασε πάνω δεν τον άφησε μια κυρία να τσουλήσει.
2.Βάρκες: Όταν φτάσαμε στις βάρκες είδαμε την Ελπινίκη να πέφτει μέσα στο βρώμικο νερό και έτσι ο Σωτήρης δεν ανέβηκε.
3.Νεροτσουλίθρες στο πάνω μέρος: Εκεί μας πήγε ο κ.Γιώργος (Ιωάννα,Βάσω) και κάναμε δύο φορές.Έκανε και ο κ.Γιώργος!Αυτές οι νεροτσουλίθρες σε γυρνάνε γύρω
γύρω την ώρα που κατεβαίνεις.Η Βάσω δεν ήθελε στην αρχή να ανέβει γιατί φοβόταν,αλλά μετά ανέβηκε.
4.Τραμπολίνο: Ήταν τρία τεράστια τραμπολίνα τα οποία σε πετάνε ψηλά.
Είχε πάρα πολλά άλλα,που δεν ανεβήκαμε γιατί δεν τα βρήκαμε εφόσον ήταν τεράστιο το πάρκο.
Είχε κάτι ζωάκια που μπορείς να αγοράσεις τροφή από ένα μηχάνημα και να τα ταίσεις,αλλά η Ιωάννα μιλούσε μόνο με τα κατσικάκια!
Μας άρεσε πάρα πολύ και θα θέλαμε να ξανά πάμε.Κρίμα που του χρόνου θα πάμε γυμνάσιο.

Βάσω,Ιωάννα,Σωτήρης :)

ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Στις 3 Ιουνίου πήγαμε εκδρομή στο παιδικό πάρκο το οποίο ονομάζεται  ??Ketteler Hof??.Το  πάρκο αυτό βρίσκεται σε δάσος ,το οποίο το διαμόρφωσαν σε παιδότοπο.
Σχετικά με εμάς λοιπόν ,περάσαμε πολύ ωραία ,διότι είχε νεροτσουλήθρες, βάρκες , τραμπολίνα, διάφορες παιδικές χαρές, Skate, κούνιες, ζώα, Souvenir Laden ,πολλά παγκάκια  για να καθόμαστε, ένα περιπτεράκι και πολλά άλλα?
Στις βάρκες κάναμε αγώνες με τους συμμαθητές μας ενώ συγχρόνως και τούμπες μέσα στο νερό, στις νεροτσουλήθρες φωνάζαμε από φόβο αλλά μετά μας άρεσε, στα τραμπολίνα χοροπηδούσαμε και γελούσαμε επειδή κάναμε τούμπες στον αέρα, τα ζώα τα θαυμάζαμε από μακριά ,κάναμε ιππασία σε ψεύτικα αλογάκια ,κάναμε Skate ,αγοράζαμε παγωτά από το περιπτεράκι ,κάναμε κούνιες ,αγοράσαμε Souvenir και κάναμε και πολλά άλλα που κάνουμε συνήθως  σε έναν παιδότοπο.
Τελικά ,περάσαμε πολύ ωραία και διασκεδαστικά ?

Μανόλης, Θοδωρής, Ειρήνη

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ KETTELERHOF
Το kettelerhof  είναι  ένα πάρκο  για μικρούς και για μεγάλους που βρίσκεται στη  έξοχη.  Η κυρία Διευθύντρια του σχολείου μας διοργάνωσε αυτή την εκδρομή γιατί θα ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για τα παιδιά. Τα παιχνίδια που είχε εκεί ήταν για όλες τις ηλικίες . Είχε διάφορα παιχνίδια όπως :νεροτσουλήθρες , τραμπολίνα , ζώα , βαρκούλες και πολλά αλλά.
Εμάς μας άρεσαν πιο πολύ οι νεροτσουλήθρες με  τις βάρκες. Ήταν μια φανταστική εμπειρία για όλους και θα θέλαμε να ξαναπάμε.

Από τις μαθήτριες της Στ τάξης :Σοφίας  Λουκά , Άρια Τόλη  και  της   Βασιλικής  Πεδή

Ketteler Hof

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

No comments

Leave a Reply


+ 6 = 14