Ανακοίνωση – Ενημέρωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
laternen Το δημοτικό μας  σχολείο στα πλαίσια της διαπολιτισμικότητας, της συνεργασίας με άλλα σχολεία και θέλοντας οι μαθητές να γνωρίσουν τα ήθη και έθιμα της χώρας στην οποία ζούνε, θα συμμετέχει και φέτος ( Νοέμβριο του 2014) για δεύτερη φορά στην γιορτή του Αγίου Μαρτίνου.
Η διευθύντρια  του σχολείου κ. Ουρανία Μπιτζιοπούλου με τη σύμφωνη γνώμη του συλλόγου διδασκόντων ζήτησε από τον διευθυντή του γερμανικού καθολικού σχολείου Wichlinghausen να συμμετάσχει το σχολείο μας στη γιορτή η οποία θα γίνει την Κυριακή 09.11.14. και ώρα 17:30 μ.μ. στο Katholische Grundschule

Wichlinghauser str. 29, 42277 Wuppertal.
Οι μαθητές έχουν κατασκευάσει τα παραδοσιακά φαναράκια  στο σχολείο  και  θα περιηγηθούν στην πόλη μαζί με τους μαθητές του καθολικού σχολείου Wichlinghausen  τραγουδώντας και σκορπίζοντας με τα φαναράκια τους το φώς που συμβολίζει την ελπίδα και την προσφορά αγάπης του Αγ. Μαρτίνου.
Όσοι από τους μαθητές/τριες επιθυμούν να πάρουν μέρος στην όμορφη αυτή εκδήλωση, θα πρέπει να βρίσκονται στην παραπάνω διεύθυνση, με ευθύνη των γονέων και κηδεμόνων, στις 17:00 μ.μ.
Επίσης, για όσους θελήσουν, Martinszug θα γίνει και  την Δευτέρα 10.11.14 με αφετηρία τον Laurentiusplatz στις 17:00 μ. μ. με το άναμμα μεγάλης φωτιάς.

Από τη διεύθυνση

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

avatar
Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο Βούπερταλ

No comments

Leave a Reply


9 + = 16