Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2014

IMG_5776 Σε γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε και φέτος η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείο μας στην αίθουσα εκδηλώσεων του   γυμνασίου Am Kothen την Κυριακή 14.12.2014.

Ήταν μία από τις πιο πετυχημένες γιορτές του σχολείου μας .
Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου, οι οποίοι έμειναν από την αρχή μέχρι τη λήξη της γιορτής, ώστε να απολαύσουν όλα όσα είχαν προετοιμάσει τα παιδιά με τις δασκάλες/ους τους.
Ταυτόχρονα με τη γιορτή, λειτούργησε και χριστουγεννιάτικο παζάρι με κατασκευές που δημιούργησαν τα ίδια τα παιδιά με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών και ημερολόγια, που απεικονίζουν τους μαθητές και τις μαθήτριες. Κάθε τάξη εμφανίζεται σε δύο μήνες του ημερολογίου.
Ευχαριστούμε επίσης όλους που ήταν παρόντες στη γιορτή και στήριξαν, τη δουλειά των παιδιών, των εκπαιδευτικών, οικονομικά το παζάρι και την μεγάλη προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ευχαριστούμε επίσης την εταιρία που πρόσφερε τα ημερολόγια για το σχολείο ΔΩΡΕΑΝ.
Ευχόμαστε το βρέφος της Βηθλεέμ να φέρει σε όλους υγεία, ευτυχία και αγάπη.
Και σε σας αγαπητά μας παιδιά, ευχόμαστε ο καλός Χριστούλης να είναι πάντα ο σύντροφος και ο οδηγός σας, να σας φωτίζει σε κάθε σας πράξη και να σας οδηγεί σε κάθε σας βήμα. Ευχόμαστε επίσης, να σας βοηθήσει ο Χριστός να είστε πάντα καλοί μαθητές, καλά παιδιά και αργότερα καλοί και ωφέλιμοι για την κοινωνία άνθρωποι.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ & ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Από τη διεύθυνση και το Σύλλογο διδασκόντων


Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

avatar
Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο Βούπερταλ

No comments

Leave a Reply


6 + 7 =