Εθελοντική εργασία της Διευθύντριας & του Συλλόγου διδασκόντων

Εν ώρα εργασίας

Εν ώρα εργασίας

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας με μεγάλη ευχαρίστηση ανταποκρίθηκαν στη έκκληση της διευθύντριας για τον καθαρισμό και τη διαμόρφωση του χώρου της σοφίτας, για να αξιοποιηθεί ο χώρος τις ημέρες που ο καιρός δεν επιτρέπει στους μαθητές και τις μαθήτριες να κάνουν κάποιες δραστηριότητες στο χώρο της αυλής.
Ο χώρος αυτός ήταν καθαρά αποθηκευτικός, μετά την μετακόμιση του σχολείου από την Uellendahler str. και δεν είχε ενδιαφερθεί κανείς μέχρις ότου ανάλαβε η κυρία Μπιτζιοπούλου.
Για να αξιοποιηθεί ήταν πολύ δύσκολο να γίνει από ένα μόνο άτομο. Έτσι η Διευθύντρια του σχολείου, έκανε την πρόταση στο σύλλογο διδασκόντων, ώστε με τη βοήθεια όλων να αξιοποιηθεί ο χώρος αυτός με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ταξινομήθηκαν όλα τα υλικά, απομακρύνθηκε ότι ήταν άχρηστο και αξιοποιήθηκαν οι  χώροι βάζοντας σε τάξη χώρους αποθήκευσης με υλικά που χρησιμοποιούνται σε διάφορες εκδηλώσεις, σκηνικά, χριστουγεννιάτικα στολίδια, κλπ.
Επίσης στήθηκαν τα δύο τραπέζια της επιτραπέζιας αντισφαίρισης για να αξιοποιηθούν από τους μαθητές και τις μαθήτριες αλλά και από τον γυμναστή του σχολείου κύριο Απόστολο Παντζιούκα.

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

avatar
Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο Βούπερταλ

No comments

Leave a Reply


5 − = 0