Ανακοίνωση Συλλόγου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΟΥΠΠΕΡΤΑΛ, SEDANSSTR. 61, 42281 WUPPERTAL
1                                                                                     25.03.15
Ανακοίνωση Συλλόγου

Αγαπητοί γονείς,
θέλουμε γιά ακόμη μία φορά να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στην δ/ντρια κ. Μπιτζιοπούλου και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας για τις πολύ όμορφες δράσεις και εκδηλώσεις που προσέφεραν έως τώρα στα παιδιά μας, να τους παρακαλέσουμε να συνεχίσουν με την ίδια όρεξη και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα στεκόμαστε πάντα στο πλευρό τους.
Δράσεις και εκδηλώσεις οι οποίες έχουν ιδιαίτερη αξία διότι λαμβάνουν χώρα πολλές φορές εκτός του εργασιακού τους ωραρίου, όπως γιά παράδειγμα οι εκδηλώσεις γιά την επέτειο της Εθνικής Γιορτής της
25ης Μαρτίου και η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που πραγματοποιήθηκαν ημέρα Κυριακή, πράγμα που δείχνει και το μέγεθος της αγάπης τους προς τα παιδιά μας.
Επίσης ευχαριστούμε τις μητέρες για την πολύ μεγάλη βοήθεια που προσέφεραν στον σύλλογο, φέρνοντας γλυκά στις γιορτές που διοργανώθηκαν και με τα έσοδα από τις γιορτές και τις συνδρομές έχουμε τη δυνατότητα να διοργανώνουμε εκδρομές γιά τα παιδιά μας, να μεταφέρουμε κάθε χρόνο τα βιβλία από την Ελλάδα στη Γερμανία κ.λ.π..
Σας ενημερώνουμε ακόμη ότι από το σύνολο των γονέων του νηπιαγωγείου και του δημοτικού, μόνο 2 δεν έχουν πληρώσει την συνδρομή (10 Ευρώ) του συλλόγου.
Ήδη οργανώνουμε, σε συνεργασία με τον σύλλογο διδασκόντων,
την επόμενη εκδρομή για τα παιδιά του σχολείου μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος Απριλίου-αρχές Μαΐου και θα είναι επίσης δωρεάν γιά τα παιδιά των οποίων οι γονείς τους έχουν πληρώσει τη συνδρομή και είναι μέλη του συλλόγου.
Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος                    Ο Γραμματέας
Γεώργιος Μάμμος    Κωνσταντίνος Στρατιδάκης

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

avatar
Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο Βούπερταλ

No comments

Leave a Reply


9 + = 15