Εκδρομή στο Πάρκο

31Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ NORD PARK

Xθες στις 21/04/2015 πήγαμε μια υπέροχη εκδρομή στο Nord park. Ήταν  μια πολύ ωραία εκδρομή .Τα υπόλοιπα παιδιά πιστεύω πως τα πέρασαν πολύ ωραία .Αρχίσαμε με πολύ χαρά ,αλλά κουραστήκαμε πολύ  στο δρόμο.Γιατί ο δρόμος ήταν μια τεράστια   ανηφόρα.Μολις φτάσαμε αρχίσαμε να τρέχουμε γρήγορα  προς το γήπεδο του ποδοσφαίρου.Ενας συμμαθητής έτρεξε πιο γρήγορα από όλους και η έκτη τάξη έπιασε το γήπεδο. Αρχίσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο. Κάναμε  πολλές άλλες  δραστηριότητες  και μάλιστα όπως πάντα βγάλαμε καταπληκτικές φωτογραφίες  . Το πάρκο μάλιστα είχε και ελάφια αλλά δυστυχώς δεν τα είδαμε . Τα περάσαμε πολύ ωραία αλλά όταν τελείωσε η εκδρομή ήμασταν τόσο κουρασμένοι που μπορούσαμε να κοιμηθούμε όρθιοι. Ευτυχώς φτάσαμε για να πιούμε νερό .Αυτό που ζητούσαμε τόσο καιρό πραγματοποιήθηκε . Ευχαριστούμε τη διευθύντρια και τους δασκάλους  που άκουσαν τις διαμαρτυρίες μας και τελικά μας πήγαν μια υπέροχη εκδρομή. Πιστεύω να ξανά πάμε στο Nord Park για να τα περάσουμε τόσο ωραία.

Δήμητρα Ευαγγέλου             

3

 

Εκδρομή στο Νόρτπαρκ

Στις 21 Απριλίου επισκεφτήκαμε το Νόρτπαρκ αυτή η εκδρομή ήταν τέλεια και δημιουργήθηκε από τους δασκάλους του σχολειού μας. Μόλις το μάθαμε πήγαν τα κεφάλια μας να σκάσουν. Όταν φτάσαμε τρέξαμε μέσα στο γήπεδο για να παίξουμε ποδόσφαιρο .Μετά προς το τέλος πήγαμε στο δάσος για να εξερευνήσουμε. Αυτή η εκδρομή ήταν τελεία και θα ήθελα να ξαναπάω. Προτιμούσα να πήγαιναν όλοι.
Αυτή ήταν η εκδρομή στο Νόρτπαρκ.
Το τέλος1
Αλέξανδρος Σπανιάς

 

Εκδρομή  στη φαντασία

Εχθές ήταν τέλεια περάσαμε ωραία και  διασκεδάσαμε,  γελάσαμε και  παίξαμε ποδόσφαιρο δε νικήσαμε αλλά δεν πειράζει. Μόλις πήγαμε τρέξαμε για να πιάσουμε θέση αφήσαμε τα πράγματα  μας  σε ένα παγκάκι και αμέσως άρχισε η  εξερεύνηση ,πήγαμε στο δάσος και βρήκαμε παλιά πράγματα και ξαφνιαστήκαμε , ένα από αυτά τα πράγματα ήταν ένα παλιό νόμισμα . Στο τέλος δε θέλαμε να φύγουμε αλλά ήμασταν κουρασμένοι και οι δάσκαλοι μας υποσχέθηκαν ότι θα ξαναπάμε όταν θα έχει καλό καιρό. Ήταν μια φανταστική εμπειρία και ελπίζουμε να περνάμε κάθε μέρα έτσι .
ΤΕΛΟΣ

Με πολύ χαρά
Μάριαμ, Σοφία

 

Εκδρομή  στο  Nordpark !
Το σχολείο μας πραγματοποίησε στις 21 Απριλίου εκδρομή στο Nordpark. Ήμασταν χαρούμενοι  που θα πηγαίναμε. Μόλις φτάσαμε πετάξαμε τις τσάντες  μας σε ένα παγκάκι  και ξεκινήσαμε αμέσως το παιχνίδι .Παίξαμε ποδόσφαιρο, διασκεδάσαμε και γελάσαμε. Το Nordpark  ήταν υπέροχο είχε πρασινάδα, μια μικρή παιδική χαρά και ένα γήπεδο στο οποίο παίξαμε  ποδόσφαιρο. Σε μια μεγάλη κούνια ανεβήκαμε όλα τα κορίτσια και ένας συμμαθητής  μας, μας κουνούσε πολύ γρήγορα. Ο κύριος μας , μας έβγαλε φανταστικές φωτογραφίες  οι οποίες αποδεικνύουν πόσο όμορφα περάσαμε. Έφτασε όμως η ώρα να επιστρέψουμε στο σχολείο μας. Όταν φτάσαμε είδαμε τους γονείς μας να μας περιμένουν. Ήταν μια υπέροχη εκδρομή που θα μας μείνει  αξέχαστη.
ΤΕΛΟΣ

Δήμητρα Αναστασοπούλου, Νικολέτα  Γαβριήλ5Dimitra A.

 

        Εκδρομή στο Nord Park
Στις 21.04.2015 το σχολείο μας πραγματοποίησε μία εκδρομή στο Νord Park.Το Νord Park είναι μεγάλο, έχει μία παιδική χαρά, γήπεδο ποδοσφαίρου και γήπεδο μπάσκετ. Στην αρχή, αφήσαμε τα σακίδια μας και αρχίσαμε με το ποδόσφαιρο, στη συνέχεια κάναμε πικνίκ στο καταπράσινο γρασίδι. Μετά  από μισή ώρα κάναμε μία εξερεύνηση στο δασάκι. Στο τέλος ο αγαπημένος μας δάσκαλος, κύριος Γιώργος ήταν ο φωτογράφος της εκδρομής. Αυτή η εκδρομή θα μας μείνει αξέχαστη!
Ραφαήλ Γρηγοράκης6

Εκδρομή στο Nordpark  `-`
Την  Τρίτη 21 Απριλίου πήγαμε εκδρομή στο πάρκο  Nordpark . Είχε παιδική χαρά και ένα γήπεδο στο όποιο παίξαμε μπάλα αλλά αυτό που μας έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν το Πικ -νικ και η παιδική χαρά η όποια μας κουνούσαν εμάς τα κορίτσια τα αγόρια πολύ επικίνδυνα αλλά και πολύ διασκεδαστικά .Ο κύριος Γιώργος μας έβγαλε πολλές φωτογραφίες  που έδειχναν ότι περνούσαμε τόσο καλά . Μετά  πήγαμε στο δάσος να κάνουμε εξερεύνηση και ήταν τέλεια .Αναγκαστήκαμε να φύγουμε  και δυστυχώς  τώρα δε βρίσκομαι στο πάρκο αυτό ,αλλά ελπίζω να ξαναπάμε εκεί  και θέλω  να ευχαριστήσω τους δάσκαλους  που μας  χάρισαν αυτή την πολύ ωραία στιγμή.

 

8Τάνια Θεοδωρίδου

   Εκδρομή στο Nordpark`-`

 

   Την Τρίτη 21 Απριλίου  πήγαμε εκδρομή στο Nordpark.Είχε παιδική χαρά και γήπεδο ποδοσφαίρου και παίξαμε μπάλα εναντίον την πέμπτη τάξη .Μετά  πήγαμε να κάνουμε Πικ Νικ  μετά  πήγαμε στην παιδική χαρά και τα αγόρια μας κουνούσαν  πολύ δυνατά  και παραλίγο να πέσουμε εμείς  τα κορίτσια . Μετά  βγάλαμε πολύ ωραίες   φωτογραφίες  με τον δάσκαλο μας κύριο Γιώργο. Μετά
 δίστιχος έπρεπε να φύγουμε  θα ήθελα να ξανά  πάμε  γιατί περάσαμε πολύ ωραία  κρίμα που  φύγαμε .Αυτί τη στιγμή δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ ήταν η ωραιότερη εκδρομή που είχαμε πάει .Ελπίζω να ξαναπάμε.                                                                                                                               

Ραφαέλα ?Βασιλική  Χαλκιά7

 

 

 

       Εκδρομή στο Nordpark

Στις 21.4.2015 το σχολείο μας πραγματοποίησε μια μικρή εκδρομή στο Nordpark του Βούπερταλ.
Είναι ένα τεράστιο πάρκο, που βρίσκεται στην πλαγιά ενός βουνού του Barmen και είναι γεμάτο με δέντρα. Διαθέτει επίσης μεγάλες εκτάσεις με γρασίδι, δρόμους για περπάτημα, μια μεγάλη παιδική χαρά με πολλά παιχνίδια, γήπεδο ποδοσφαίρου και γήπεδο μπάσκετ.
Επειδή το πάρκο αυτό βρίσκεται πολύ ψηλά, έχει κανείς από κει μια υπέροχη θέα της πόλης που απλώνεται από κάτω. Kι έτσι όπως η μέρα της εκδρομής μας ήταν ηλιόλουστη και ζεστή, απολαύσαμε με το παραπάνω και τη θέα αλλά και τις δυνατότητες για ξεκούραση και διασκέδαση που προσφέρει το πάρκο αυτό. Ξεκινήσαμε, λοιπόν, δυναμικά με ποδόσφαιρο η τάξη μου, η έκτη δηλαδή, εναντίον της πέμπτης τάξης. Ακολούθησε πικνίκ στο γρασίδι με πολλή κουβέντα, γέλια και αστεία. Κι έπειτα σαν μικρά παιδιά ξεφαντώσαμε στην παιδική χαρά με τις τσουλήθρες, τα μονόζυγα, τις κούνιες και τα άλλα παιχνίδια. Ο αγαπημένος δάσκαλος της τάξης μας, ο κύριος Γιώργος ήταν ο φωτορεπόρτερ της εκδρομής και τράβηξε αυτές τις ευχάριστες στιγμές που θα θυμόμαστε για πάντα!
Αικατερίνη Κουτσιβού 4

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

No comments

Leave a Reply


5 − = 1