Οι εντυπώσεις μας από τηνεκδρομή στο Ζωολογικό κήπο

18

ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ ΚΗΠΟ
Σήμερα η τάξη μας επισκέφτηκε το ζωολογικό κήπο του WUPPERTAL. Πριν πάρουμε το λεωφορείο ο σύλλογος  έδωσε σε όλα τα παιδιά του σχολείο από ένα καπελάκι. Μόλις φτάσαμε ,  τρέξαμε να δούμε όλα τα ζώα. Αμέσως μετά είδαμε τον πίνακα ο οποίος έγραφε  τις ώρες που ταΐζονταν κάποια ζώα. Βγάλαμε απίστευτες φωτογραφίες με τους πιγκουίνους ,τους ελέφαντες και τις μαϊμούδες. Ύστερα πήγαμε στο χώρο της αρκούδας και ανεβήκαμε σε έναν πύργο. Τέλος αφού επισκεφτήκαμε όλα τα ζώα πήγαμε στη μεγάλη παιδική χαρά όπου συναντηθήκαμε με το υπόλοιπο σχολείο. Όλοι χαρούμενοι πήραμε το λεωφορείο και επιστρέψαμε στο σχολείο μας. ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ .ΚΡΥΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΟΣΟ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟ  ΚΗΠΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΤΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΣΠΑΝΙΑ  ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ  ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΗΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΚΔΡΟΜΗ.
ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ

ΤΕΛΟΣ
ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΓΑΒΡΗΙΛ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΠΑΝΙΑΣ,ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΒΟΥΚΙ,ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Εκδρομή στο ζωολογικό κήπο^-^
Το σχολείο μας, πραγματοποίησε μια εκδρομή στις  08.06.2015 στο ζωολογικό κήπο του Wuppertal.Αρχικά είδαμε  τους πιθήκους από μακριά , επειδή δεν  μπορούσαμε να περάσουμε απέναντι από την όχθη της λίμνης. Έπειτα πήγαμε στις  φώκιες που έκαναν Show αλλά τελικά δεν το προλάβαμε γι αυτό πήγαμε να δούμε το Show των πιγκουίνων ( Brillenpinguinen). Επίσης βγάλαμε αστείες φωτογραφίες με τον πολυαγαπημένο μας δάσκαλο τον κ. Γιώργο Σχοινά. Μόλις  είδαμε τα ζώα που θέλαμε, πήγαμε σε μια καφετέρια  και φάγαμε ένα παγωτό. Όταν τελειώσαμε το παγωτό, πήγαμε σε μια παιδική χαρά που ήταν λίγο πιο δίπλα και παίξαμε. Είχε μια μεγάλη τσουλήθρα και μια μεγάλη κλειστή ,ήταν σας αμφιθέατρο και ήταν πολύ ωραία ,σε μια άλλη μικρή παιδική χαρά είχε μια μικρή  τσουλήθρα και μια παράξενη κούνια. Όταν ήρθε η ώρα ,για να φύγουμε όλοι στενοχωρημένοι αποχαιρετήσαμε τον ζωολογικό κήπο!
ΤΕΛΟΣ
Κατερίνα Κουτσιβού ,
Δήμητρα Αναστασοπούλου ,
Ραφαέλα-Βασιλική Χαλκιά ,
Τάνια Θεοδωρίδου

Η Εκδρομή στο ζωολογικό κήπο
Χθες  το σχολείο μας οργάνωσε μια εκδρομή στο ζωολογικό κήπο. Φτάσαμε, και πρώτα είδαμε τις πάπιες και τους πίθηκους. Μετά θέλαμε να πάμε στο TERRARIUM ?AQUARIUM αλλά πήγαμε στα φλαμίνγκο πρώτα, και μάθαμε ότι άμα στέκονται με το ένα πόδι ξεκουράζονται. Πήγαμε και είδαμε τις φώκιες κάποιες ήταν μικρές και κάποιες μεγάλες,  μετά πήγαμε στους πιγκουίνους και ήταν πολύ όμορφα, μετά πήγαμε στα φίδια και ήταν πολλή τρομακτικά είδαμε και ένα βόα που ήταν περίπου τέσσερα μέτρα είδαμε και σκορπιούς και αράχνες. Από εκεί πήγαμε στα κατσίκια και από δίπλα ήταν ταύροι και είχαν πάρα πολύ μεγάλα κέρατα. Και λίγο πιο πριν  πήγαμε σε μια παιδική χαρά και φάγαμε παγωτό και λίγο πιο δίπλα ήταν οι ελέφαντες. Μετά πήγαμε στα γουρουνάκια και δίπλα ήταν μια μεγάλη παιδική χαρά και περάσαμε πολύ ωραία με τσουλήθρες κ.τ.λ σε κάποια ζώα δεν πήγαμε αλλά δεν πειράζει, περάσαμε όλοι ευτυχισμένοι. Ήταν μια αξέχαστη εκδρομή. Στεναχωρηθήκαμε γιατί φύγαμε από το ζωολογικό κήπο. Περάσαμε τέλεια στο ζωολογικό κήπο και θα μας μείνει αξέχαστο. Φτάσαμε στο λεωφορείο και συζητούσαμε τα δικά μας και το επόμενο επεισόδιο θα είναι στο  ketteler hof  και εκεί πιστεύουμε θα είναι ωραία. Με της νεροτσουλήθρες κ.τ.λ .

Τέλος !

Ραφαήλ Γρήγορακης, Μιχάλης Τζέγκας ,Μάριαμ Τσιγκουνάκη!

 

 

 

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

No comments

Leave a Reply


+ 6 = 15