Καλό καλοκαίρι

1 (3)Μια ακόμη σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της!!!!
Μια ακόμη χρονιά με τα καλά της, τα δύσκολά της, τις χαρές και τις λύπες της έφτασε στο τέλος της!!!!!
Και ενώ κάθε χρόνο λέμε αμάν να τελειώνουμε, άντε να ηρεμήσουμε και να ξεκουραστούμε λίγο, στο τέλος, την ώρα του αποχωρισμού, πάντα μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση……
Αναμνήσεις, σκέψεις, απορίες, προβληματισμοί, και …. ματάκια δακρυσμένα!!!!!
Γιατί θα αποχωριστούν τους φίλους τους για τόσο πολύ καιρό, γιατί θα αλλάξουν ίσως σχολείο, γιατί θα αφήσουν το δημοτικό και θα περάσουν την πόρτα του γυμνασίου!!!!
Και συ εκεί να προσπαθείς να τα πείσεις ότι είναι για το καλό τους, γιατί πρέπει να προχωρήσουν μπροστά, γιατί έτσι είναι η ζωή και να προσπαθείς να το παίξεις χαζός για να μην κλάψεις και συ μπροστά τους!!!
Παρόλο που περιμένουν πώς και πώς τις καλοκαιρινές διακοπές, παρόλο που  χρειάζονται ξεκούραση περισσότερο από τον καθένα μας. Την τελευταία μέρα ήταν και χαρούμενα και λυπημένα!!!

Βέβαια, με την Στ΄ τάξη, δεν τελειώσαμε μόνο μαζί , αλλά με μια εξαιρετική συνάδελφο, την Άννα Μαρία Μποζατζίδου, την οποία όλα τα παιδιά αγάπησαν και  εκτίμησαν ιδιαίτερα !!!

Να είστε καλά !!! Να περάσετε καλά στο καινούριο σχολείο που θα πάτε και να συνεχίζετε να μας κάνετε περήφανους!!!!

Θα ήθελα επίσης να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, στη Διευθύντρια,  σε όλους τους εξαιρετικούς συναδέλφους, όπως και στο Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων,  για την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Καλό Καλοκαίρι σε όλους!

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

No comments

Leave a Reply


+ 2 = 6