Ανακοίνωση Συλλόγου – Εκδρομή

1ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΟΥΠΠΕΡΤΑΛ, SEDANSSTR. 61, 42281 WUPPERTAL
26.01.16
Ανακοίνωση Συλλόγου

 

Αγαπητοί γονείς,
σας ενημερώνουμε ότι το κόστος για την εκδρομή που θα γίνει την Πέμπτη στο ενυδρείο Sealife Oberhausen θα καλυφθεί από το ταμείο του συλλόγου. Επιλέξαμε για τη μεταφορά των παιδιών ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία της περιοχής με κριτήριο την ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών.
Θελουμε να ευχαριστήσουμε τους κ.κ. Χαράλαμπο Κυραιλίδη και Δημήτρη Σαμανίδη που κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών μαζί με την δ/ντρια κ. Μπιτζιοπούλου αφιέρωσαν το χρόνο τους για να διαμορφώσουν αίθουσα πληροφορικής στο σχολείο.
Επίσης θέλουμε γιά ακόμη μία φορά να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στην δ/ντρια κ. Μπιτζιοπούλου και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας για τις πολύ όμορφες δράσεις και εκδηλώσεις που προσέφεραν έως τώρα στα παιδιά μας, να τους παρακαλέσουμε να συνεχίσουν με την ίδια όρεξη και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα στεκόμαστε πάντα στο πλευρό τους.
Δράσεις και εκδηλώσεις οι οποίες έχουν ιδιαίτερη αξία διότι λαμβάνουν χώρα πολλές φορές εκτός του εργασιακού τους ωραρίου, όπως γιά παράδειγμα η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που πραγματοποιήθηκε ημέρα Κυριακή, πράγμα που δείχνει και το μέγεθος της αγάπης τους προς τα παιδιά μας.
Επίσης ευχαριστούμε τις μητέρες για την πολύ μεγάλη βοήθεια που προσέφεραν στον σύλλογο, φέρνοντας γλυκά στις γιορτές που διοργανώθηκαν και με τα έσοδα από τις γιορτές και τις συνδρομές έχουμε τη δυνατότητα να διοργανώνουμε εκδρομές γιά τα παιδιά μας, να μεταφέρουμε κάθε χρόνο τα βιβλία από την Ελλάδα στη Γερμανία κ.λ.π..

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος                    Ο Γραμματέας
Γεώργιος Μάμμος    Κωνσταντίνος Στρατιδάκης

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

avatar
Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο Βούπερταλ

No comments

Leave a Reply


+ 6 = 11